MODERN BİR ALAN OLUŞTURMAYI HEDEFLİYOR
Delice Belediyesi tarafından planlanan proje, özellikle esnaf ve vatandaşların dört mevsim rahatça alışveriş yapabileceği modern bir alan oluşturmayı hedefliyor. Delice Belediye Başkanı Yılmaz Uyan’ın öncülüğünde yürütülen çalışmalarda, pazar yerinin altyapısı çağdaş şehircilik anlayışına uygun şekilde tasarlandı. Isıtma sistemiyle donatılacak kapalı pazar yerinde hem konfor hem de hijyen ön planda tutulacak.
SİSTEM ÜZERİNDEN TEKLİFLERİNİ SUNABİLECEK
Projeye ilişkin ihale, Kamu İhale Kurumu’nun Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) üzerinden e-ihale yöntemiyle yapılacak. Tüm istekliler, 3 Temmuz 2025 saat 10.30’a kadar sistem üzerinden tekliflerini sunabilecek. Başkan Yılmaz Uyan, projenin Delice’ye büyük bir değer katacağını belirterek, “Hem esnafımız hem de halkımız için modern, düzenli ve sağlıklı bir alışveriş alanı kuruyoruz” dedi.
Modern Sera Kurulumu
Erkılınç: “Ertesi güne kalan haberler dikkat çekmiyor!”
Kırıkkalegücü, yeniden düşme sınırında!
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171